torsdag 7 januari 2016

Mot hemmet.

Det var i alla fall sol idag.
Men svinkallt.

Efter vi kört över Stora Bältbron då försvann solen.

Och blev till detta väder.
Snorhalt.
Tur vi har vinterdäck.

Solen kom när vi närmade oss Sverige.
Här över Öresundsbron.

Här den svenska gränsen.
Även de ville se våra pass.

Detta fick oss att längta ännu mer till nästa långtur till värmen.

Ha det gott.

Sven & Sussi
Lady & Bettan

4 kommentarer:

 1. Oj ni åker åt fel håll....haha. Varför åka mot norr när man kan åka mot värmen. Vi flyger ner igen om en vecka...bara jag blir bättre. Längtar nu efter sol och värme. Sol har vi haft här hemma och kallt, men jag har tyvärr inte kunnat sätta min fot utanför dörren på en hel vecka. Ha det gott och trevliga resor fram över.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du, så kände vi oxå, varför åker vi på detta hållet. Skönt att höra att du är på bättringsväg. Detta fick verkligen mersmak. Kommer ni att vara i Bunn till midsommar? Ha det gott när ni kommer ner kvällen igen, vi följer er och njuter. Vi var nere och njöt i 9 dagar, bara SÅ skönt. Har det gott, kramar från oss.

   Radera
 2. Välkomna hem till kylan för visst har det blivit riktigt kallt nu. För er som kommer från värmen måste detta blir lite chockartat. Fina bilder ni visar från eran resa. God fortsättning på nya året.
  Kram Yvonné

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det, men man undrar varför är jag här. Vi fick 9 soliga dagar där nere, både vi och hundar njöt för fullt.
   Så man fick mersmak av detta. Kul du tycker om bildvalet. God fortsättning till er oxå. Hoppas våra vägar korsas någon gång, hade varit skoj. Ha det gott. Kram från oss.

   Radera